Livet <3

Nu har skolan startat igång igen, helt underbart är det.. Var lite nervös hur kommer folken vara med som jag bor med och hur kommer dom nya klasskamraterna är.. Men kan bara säga en sak dom är helt underbara. Denna veckan har jag ju bara  gått Onsdag till Fredag och det har varit mycket information det mesta viste man redan men de gjorde inget hihi och sen mycket lekar för att få lära känna varandra lite mer.

På onsdag kom Philip upp och hälsa på mej på skolan och kom även Emma och hälsa på mycket roligt, veldigt roligt att se Emma för hon hade jag inte träffat på ett tag. Och sen var de sjukt roligt att Philip kom för han bor ju i Trelleborg och har aldrig sätt min skola och hur jag bor ;)

Men i går så firade jag min älskade vän Joanna och hennes pojkvän Markus som fyllde 21 och 24. Helt underbar fest blev de, stort tack till er.. Synd att man var så trött på slutet hade ju varit i uppe tidigt och varit i skolan. Det tar på en heh.. Och i dag har jag varit i stan och sålt polkagrisar till nattvandrar kollegerna eller vad man säger :P Vi som går teckspråk i åk 2 å min skolan vi är 5 st som säljer och vi samlar in pengar för att vi ska kunna göra studiebesök på dövskola i afrika.. Så det är bara att kämpa så man får de sålt..
Så om ni är sugna lite på polkagrisar så hör av er 1 st för 15 kr och 3 st för 40 kr och 7 st för 100kr..


Men nu kallar soffar på mig med massa tv tittande och mys för sig själv hel härligt :)



;):);):);):);):)

Just nu under sommare har det varit helt fantastigts bra i mitt liv till jag hade 2 arbetsdagar kvar av mitt sommar schema. Då jag hade jobbat natt och får reda på att min älskade Mormor ulla har gått bort. Va fan varför liksom !
Eller de började med att en i släkten långt dragen i släkten gick bort i canse bara 21 år gammal :( Sen lämnade min älskade mormor oss. Det har varit tufft att inte veta att hon finns mera.
Efter begravningen fick jag ett halsband som min älskade mormor ulla har haft, där är en bild på min älskade gammel mormor och gammel morfar, som lämnade oss för 5 år sedan.

Men men ska inte prata bara om tråkigheter !
I lördags blev de en liten mini semester med mamma liksom bara mamma och jag, kan inte beskivar hur lycklig jag var när det bara skulle vara vi två:)
Vi åkte upp till Ullared och hyrde rum på ett bred and brek first, eller hur de stavas ;)  Det var verkligen så underbar fint där.

Våra rum var sjukt fina...



Blev massa shopping i ullared för vi kom Lördag kväll och fick åka tisdag morgon, så blev vi en del saker man köpte ;) hihi men så mycket skratt mamma och jag har skrattat har vi inte gjort på länge.. Älskar verkligen min mamma och även mina pappa och mina två syskon. även om jag inte säger det så ofta så älskar jag verkligen min familj <3






Nu är det fredag igen, och i dag blir de malmö festivalen och sen går vi in om bian och ser den nya filmen Jag saknar dej <3 Ska även köpa boken tror jag och läsa om den. ja jag vet att man ska läsa boken först och sen se filmen, men vem har sagt att jag har varit normal. Men en sak ska ni veta är nöjd med den jag är ;) hihi

Igår var jag med min älskade vän, en av mina bästa vänner ! Eller man kan säga att hon är Min bästa vän, för hon och jag vi verkligen är vänner ! Joanna är en underbar person, och i går spelade vi kort och drack upp hennes sambos cola, hihi.. Men sen fick vi ett ryck som vi alltid får, vi går en runda så vi var ute och gick i 45 minuter helt underbar väder till de med :D



 Detta är en gammal bild typ 5 år, hihi Love you joanna pana <3





RSS 2.0